• ASIANTUNTIJAMME

  Tutustu meihin

 • Hanna Ahtola

  ”Anna kaikkesi, mutta älä periksi.”

  Reflectorin toimitusjohtaja ja konsultti, jonka ominta aluetta on projekti- ja hankehallinta aina hankinnasta käyttöönottoon saakka. Erityisiä osaamisalueita ovat projektien arviointi ja kehittäminen, kriisiprojektien haltuunotto sekä yleisjohtaminen.

   

  Hannan LinkedIn profiili

  Seme Hokynar

  ”Teen itsestäni tarpeettoman.”

  Toinen Reflectorin perustajajäsenistä. Arkkitehti, joka on toiminut monipuolisesti asiakkaan kehityshankkeissa. Vahva kokemus ratkaisuarkkitehdin roolista konseptointi - ja määrittelyvaiheessa. Erityisenä vahvuutena kyky toimia sillanrakentajan ja viestinviejänä liiketoiminnan ja tietohallinnon asiantuntijoiden välillä.

   

  Semen LinkedIn profiili

   

   

  Jani Kesti

  “Yksinkertainen on kaunista.”

  Kokenut arkkitehti, jolla on yli

  14 vuoden kokemus erityyppisistä pankki- ja vakuutusalan IT-hankkeista. Vahva teknologinen osaaminen. Laaja toimenkuva suunnittelusta arkkitehtuurisiin ratkaisuihin. Togaf- sertifioitu.

   

  Janin LinkedIn profiili

  Tarja Kunnasvuo

  "Positiivisella asenteella yhteisiin tavoitteisiin."

  ISTQB-sertifioitu testauksen ammattilainen, joka pitää testauksen langat käsissä yli kymmenen vuoden kokemuksella.

  Monipuolista kokemusta testauksesta, testauksen koordinoinnista sekä testauksen toimintatapojen kehittämisestä.

   

  Tarjan LinkedIn profiili

  Seija Kälkäjä

  ”Kaikki mikä kannattaa tehdä, kannattaa tehdä myös hyvin.” — Adolphe Monod

  Määrittelyn kokenut ammattilainen, jonka osaamisalueita ovat liiketoimintalähtöinen vaatimusmäärittely, toiminnallinen määrittely sekä mallinnus iteratiivisessa ja ketterässä toimintamallissa. Lisäksi mentorointi ketterien menetelmien käyttöönoton arkisiin ongelmiin liittyen. Kokonaisuudet hahmottava viestinviejä liiketoiminnan ja toteutustiimin välillä.

   

  Seijan LinkedIn profiili

  Ilkka Lilius

  ”Plans are nothing, planning is everything.” Dwight D. Eisenhower

  Toinen Reflectorin perustajajäsenistä. Arkkitehti ja ongelman ratkaisija, joka on toiminut monipuolisesti eri rooleissa tietojärjestelmien kehityshankkeissa erityisesti työeläkealueella. Tiimin rakentaja, tulkki ja koordinaattori, joka pystyy ymmärtämään eri toimijoiden näkökulmat. Vahva teknologinen osaaminen.

   

  Ilkan LinkedIn profiili

   

  Tellervo Määttä

  ”Ei tyyni meri taitavaa merimiestä tee”

  — Englantilainen sananlasku

  Testauksen monet myrskyt nähnyt ISTQB- sertifioitu ammattilainen, jolla on yli kymmenen vuoden kokemus testauksen eri tehtävistä. Toimialoista tutuimpia ovat eläke-, vakuutus- ja rahoitusala.

  Toiminut sekä testaajana että testauskoordinaattorina.

   

  Tellervon LinkedIn profiili

  Petteri Ollila

  ”Kyllä se siitä.”

  Arkkitehti, jolla on vuosikymmenten kokemus erilaisista tietojärjestelmien kehityshankkeista.

  Osaamisalueina

  sovellusarkkitehtuuri ja toteutus, erityisesti JavaEE –ympäristössä. Full stack. Dev ja Ops.

   

  Petterin LinkedIn profiili

  Rauni Riekkinen

  ”Kokonaisuus syntyy pikkujutuista.”

  Kokenut IT-alan ammattilainen, jolla on kattava osaaminen ohjelmistotuotannon eri osa-alueista, vaiheista ja menetelmistä monissa rooleissa. Vahvuutena kyky kommunikoida sovelluskehityksen eri sidosryhmien kanssa. Tämän hetken toimenkuva on asiakkaan tietohallinnon release manager.

   

  Raunin LinkedIn profiili

  Vesa Saarinen

  "I will either find a way, or make one"

  Arkkitehti, jolla pitkä kokemus ohjelmistokehityksen eri vaiheista, erityisesti pankki- ja vakuutussektorilta. Vahva teknologinen osaaminen mm. javaee -kehityksestä.

   

  Vesan LinkedIn profiili

   

   

  Marita Sivula

  ”Raakaa ruokaa en tarjoa ystävälleni.”

  Kokenut monessa roolissa toiminut IT-alan ammattilainen, joka pitää langat käsissä.

  Osaamisalueina ohjelmointi, ohjelmistosuunnittelu, teknisen projektipäällikön tehtävät, testaus sekä testauskoordinointi, Robot Framework (perustiedot) ja deployment/release management.

   

  Maritan LinkedIn profiili

  Jaana Rautia

  ”Toiminta ei välttämättä tuo aina onnellisuutta, mutta ei ole onnellisuutta ilman toimintaa.” — William James

  Testauksen rautainen ammattilainen, jolla monipuolista osaamista lisäksi muista järjestelmäkehityksen ja ylläpidon rooleista. Kokemusta on kertynyt esimiehenä, sovellusvastaavana ja projektipäällikkönä toimimisesta.

  Viimeaikainen kokemus ja erityiset kiinnostuksen kohteet ovat testauksen koordinointi ja testaus varsinkin ketterässä ohjelmistokehityksessä.

   

  Jaanan LinkedIn profiili

  Mikko Matilainen

  ”Passion for change”

  Useilla toimialoilla tietohallinnon johtotehtävissä toiminut "out of the box" -ajattelija, jonka mielestä muutos on aina mahdollisuus, joka kannattaa hyödyntää. Kokonaisuus huomioiden, ihmiset sitouttaen voidaan saavuttaa aina parempaa. Erityisiä osaamisalueita muutoshankkeiden ja projektien johtaminen, kokonaisarkkitehtuuri, organisaation kehittäminen ja toimittajien hallinta.

   

  Mikon LinkedIn profiili

   

   

  Kati Jokinen

  "Tee mitä voit, sillä mitä sinulla on, siellä missä olet." — Theodore Roosevelt

  Ketterän ja perinteisen testauksen ammattilainen kahdenkymmenen vuoden kokemuksella. Kokemusta kansainvälisen testaustiimin johtamisesta ja testaajana olemisesta erityisesti monitoimittajahankkeissa. Hyvät kommunikointitaidot sekä suomeksi että englanniksi sujuvoittavat työskentelyä vaativassakin ympäristössä.

   

  Katin LinkedIn profiili

  Heta Kärkkäinen

  "Näe suuret linjat, tee pieniä asioita." (Kiinalainen sananlasku)

  Viimeiset vuodet SAFe-projekteissa toiminut käytännönläheinen vaatimusmäärittelijä, jolla on näkemystä kehittämisestä niin liiketoiminnan kuin teknisen tiimin näkökulmasta. SAFessa tutuin on "feature owner"-rooli, mutta SAFen mukaisen määrittelyn lisäksi osaaminen taipuu perinteisempäänkin vaatimusmäärittelyyn, määrittelyyn tai liiketoimintaprosessien mallintamiseen. Hyvää palautetta on tullut SAFe-menetelmän käytännön soveltamisesta sekä liiketoiminnan ja teknisen tiimin tarpeiden ymmärtämisestä.

   

  Hetan LinkedIn profiili

  Markku Ryynänen

  "Monipuolisuus on valttia"

  IT-alaa useilta eri puolilta nähnyt pitkän linjan ammattilainen, joka on tottunut toimimaan yhteistyössä sekä asiakkaan liiketoiminnan että IT:n edustajien kanssa. Työskentelee mielellään kokonaisarkkitehtuurien ja liiketoimintaprosessien parissa edistämässä IT:n keinoin liiketoiminnan tavoitteita. Omaa yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksen työeläke- ja finanssialueen liiketoiminnasta, mutta myös tietojärjestelmien kehittämisen prosessien ja menetelmien kehittäminen on tuttua.

   

  Markun LinkedIn profiili

  Elina Syrjänen

  "It's not easy being Green" - Kermit (Jim Henson)

  Yli 20 kokemusvuoden perusteella vähemmän ”vihreä” projektipäällikkö, joka on toiminut niin sovelluskehitys-, infra- kuin käyttöönottoprojekteissa.

  Kokemusta on kansainvälisistä ketteristä monitoimittajahankkeista, julkaisujen koordinoinnista sekä palvelu- ja muutoshallinnasta. Yhteistyö sujuu ”kermitmäisellä” tyylillä, tiimipelaaminen on reilua ja asioiden maaliin viemisessä auttaa huumorintaju, epävarmuuden- ja stressinsietokyky, sinnikkyys sekä kokemus monimuotoisesta organisaatiokulttuurista.

   

  Elinan LinkedIn profiili

All Posts
×