Return to site

Reflector lähtötelineissä vuoteen 2017 hyvin eväin

Takana hyvä vuosi 2016

Viime vuonna tuoreena toimitusjohtajana lupasin pitää Reflectorin kurssin entisellä suunnalla. Lupasin kehitystoimia ja hallittua kasvua asiakasta ja työntekijöitä kunnioittaen. Nyt tilinpäätöksen valmistuttua on totuuden hetki. On aika arvioida, kuinka kävi.  

Voin ilolla todeta, että Reflectorin vuosi 2016 oli hyvin onnistunut. Onnistuimme kasvattamaan liikevaihtoamme 60 prosenttia. Liikevaihtomme ylitti maagisen kahden miljoonan rajan. Se on hyvä saavutus 12 henkilön yritykselle. Mutta tärkeintä on, että tämä tulos tehtiin asiakkaita ja työntekijöitä arvostaen. Entisenä haastavien hankkeiden vetäjänä olen vuoden aikana joutunut totuttamaan itseni uudelleen positiiviseen asiakaspalautteeseen. Haastavissa hankkeissa ”koirat haukkuivat ja karavaani kulki”. Vaikka tiimi oli tehnyt huippusuorituksen, oli palaute hyvästä suorituksesta harvemmin varauksettoman positiivinen. Nyt kohtaan tuota varauksettoman positiivista palautetta reflectorilaisten työpanoksesta yhtä soittoa. Se lienee merkki siitä, että olemme toimineet Reflectorin arvojen mukaan arvostavasti, oikeudenmukaisesti, joustavasti ja antamamme lupaukset pitäen.

Uuteen vuoteen meillä on hyvät eväät. Taloustilanne näyttää hyvältä. Ehkä koko Suomen positiivinen talouskehitys on vaikuttanut siihen, että kysyntää reflectorilaisten osaamiselle tuntuu olevan jopa viime vuotta enemmän.  Kasvavaan kysyntään olemme jo nyt vastanneet ottamalla joukkomme vuoden vaihteessa uuden asiantuntijan. Tämän vuoden aikana tulemme löytämään varmasti joukkoomme muitakin meille sopivia uusia hyviä tyyppejä.

Tänä vuonna keskitymme vahvasti palvelemaan erityisesti työeläkesektoria ja finanssisektorin toimijoita. Näille alueille Reflectorilla on tarjota paljon täsmäosaamista. Reflectorilaisilla testaajilla, arkkitehdeillä, määrittelijöillä ja konsulteilla on työkokemusvuosissa laskettuna hurja määrä kokemusvuosia juuri näillä alueilla. Erityisesti näillä toimialoilla pystymme tarjoamaan asiakkaalle enemmän kuin konsultin tiettyyn rooliin. Voimme tarjota konsultin, joka myös ymmärtää toimialaa ja sen ratkaisuja. Olen huomannut, että tällaiselle täsmäosaamiselle on huutava pula, sillä aiempi toimialan ja sen järjestelmien ymmärrys on harvinaista ja kuitenkin työn tehokkuuden kannalta olennaista.

Kiitos asiakkaillemme kuluneesta vuodesta ja siitä, että meillä on mahdollisuus lähtöön hyvin eväin vuonna 2017!

.

Kirjoittaja Hanna Ahtola, Reflectorin toimitusjohtaja

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly