Return to site

Reflectorin uudessa projektipäällikössä

Elina Syrjäsessä

yhdistyy

kokemus ja ”vihreys”

Kyllä, otsikkoa saa ihmetellä! Eihän yli kahdenkymmenen vuoden työkokemuksella tulla organisaatioon kokemattoman vihreänä. Mutta kokemattomuudesta Elinan vihreydessä ei olekaan kyse. Eikä yksin vaatteiden värivalinnoista, vaikka tarkkanäköisimmät ovat sen ehkä huomanneetkin. Mistä sitten?

Elinan ”vihreys” näkyy toimintatavassa sekä asenteessa. Elina luottaa siihen, että pääasiassa ihmiset tekevät parhaansa ja asiantuntijat osaavat hommansa. Elina uskoo, että positiivisuudella ja huumorin höysteellä saa paljon parempia tuloksia aikaan kuin ahdistavalla painostuksella. Elinan slogan "It's not easy being Green" (Jim Henson) viittaakin useimpien tunteman The Muppet Shown Kermitin lauluun, jossa on kyse siitä, että ihmiset ovat pohjimmiltaan hyviä ja haluavat tehdäparhaansa. Ja vaikka kuinka ja miksi olemme erilaisia, meidän pitäisi oppia pitämään siitä keitä olemme ja olla ylpeitä siitä.

Tällä positiivisella otteellaan Elina on tehnyt ennen helmikuista Reflectoriin siirtymistä näyttävän uran IT-alalla. Hän on ollut yhteensä yli 20 vuotta erilaisissa IT-alan tehtävissä mm. Puolustusvoimilla, ICL/Fujitsu Invialla, Nokialla ja viimeisimmäksi TCS:llä (Tata Consultancy Services). Tehtävät ja tehtävänimikkeet ovat olleet moninaisia. Joskus rooli on ollut projektipäällikön tai Scrum masterin, joskus taas Transition managerin. Projekteina tuttuja ovat yhtä lailla sovelluskehitys- transitio kuin vaikka migraatioprojektit. Elinan osaaminen taipuu siis myös teknisemmän projektipäällikön tehtäviin.

Paljon mm. kansainvälisessä matkapuhelinmaailmassa toimineena Elina sukkuloi ongelmitta monikulttuuri- ja monitoimittajaympäristöissä. Nokia-vuosien aikana kansainväliset projektit ja niiden lainalaisuudet ovat käyneet tutuiksi.

Reflectoriin Elina päätyi vanhan kollegan suositusten perusteella. Ja suositukset osuivatkin nappiin. Muutaman kuukauden kokemuksella niin työnantaja kuin työntekijäkin ovat tyytyväisiä. Elina on tuonut Reflectoriin jälleen lisää ison annoksen kokemusta ja ”We Can Do” -asennetta. Uskomme, että Elinan laaja kokemus, hyvä draivi, tiimipelaaminen ja positiivisuus tuo hyvää myös asiakkaillemme!

Nostalgiaa kaipaaville vielä linkki Kermitin lauluun: https://www.youtube.com/watch?v=DbCI68eSNsA

Linkki Elinan Linked in profiiliin: https://www.linkedin.com/in/elinasyrjanen/

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly