Return to site

Tervetuloa lukemaan Reflectorin historian ensimmäistä blogia!

Reflectorin syntymisestä on kulunut jo seitsemän vuotta. Ihmisen alku on siinä vaiheessa saavuttanut koulukypsyyden ja kasvanut koululaisen mittaan. Kengännauhat osataan solmia ja koukeroita osataan piirtää hyvällä kynäotteella. Elämän yksi murroskohta on saavutettu.

Reflectorinkin kohdalla seitsemän vuotta on selkeä murroskohta. Kuin huomaamatta Reflectorissa on kasvettu pienestä kahden miehen yrityksestä 12 ihmisen organisaatioksi, jonka liikevaihtokin on päälle miljoonan. Seitsemässä vuodessa yrityselämän peruskoukerot on opiskeltu ja huomio voi kohdistua siihen, miten johdetaan yritystä, joka on kasvanut lapsen kengistä ulos.

Haluamme, että lapsen kengistä ulos kasvaminen näkyy Reflectorin toiminnassa tänä vuonna ihan konkreettisina uudistuksina.  Yhtenä konkreettisena ja näkyvänä askeleena voi pitää tämän verkkosivuston uudistumista. Verkkosivuston sisältöä on ajantasaistettu ja sivuille on pyritty tuomaan entistä selkeämmin tietoa siitä millä eri tavoilla voimme asiakkaitamme auttaa. Myös tämä blogi on tuotu sivustolle mukaan uutena viestimisen kanavana.

Myös muita merkittäviä muutoksia on tapahtunut. Reflectorissa aloitti vuoden alussa uusi toimitusjohtaja Hanna Ahtola, joka konsulttityön ohessa luotsaa Reflectoria kohti uusia, suuremman yrityksen haasteita.   Tämä muutos yhdessä organisaation muun kasvun kanssa on tuonut ajankohtaiseksi uusien pysyvien toimitilojen hankinnan. Maaliskuussa Reflector muuttikin uusiin toimitiloihin Mechelininkadulle Ruoholahteen.

Näillä ja monella muulla pienemmällä uudistusaskeleella Reflector kulkee matkaansa eteenpäin ja hioo kynäotetta tuottaakseen isona vielä enemmän hyötyä asiakkaille ja tyytyväisyyttä työntekijöille. Blogikirjoittelu jatkuu ja sieltä voi seurata Reflectorin käänteitä myös jatkossa!

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly