Return to site

Vauhtia rakastava tehoihme tuli testausammattilaiseksi Reflectoriin!

Jaanan voit nähdä kesällä prätkän selässä tai oman pojan trial kisojen reppurina trial pyörän selässä. Tai melomassa kaksipaikkaisella kajakilla säätä uhmaten. Talvella Jaana voi ottaa vauhdit laskettelurinteessä suksilla tai laudalla. Ratsastus on nyt tauolla, ja ehkä siksi kalenterissa on tilaa myös rauhallisemmille harrastuksille, kuten sisustussuunnittelulle ja matkailulle. Aktiivisuus on Jaanalle tyypillistä.  Sen kertoo Jaanan mottokin: ”Toiminta ei välttämättä tuo aina onnellisuutta, mutta ei ole onnellisuutta ilman toimintaa.”

Ajanhallinnan ihme Jaana Rautia on kotoisin Oulusta.  Siellä Jaana ehti tutustua työelämän haasteisiin jo ennen varsinaisen IT-puolen tradenomikoulutuksen  hankkimista.  Mutta nopeasti oululaisesta opiskelijasta,  joka ehti työskennellä ennen opiskelua kouluviraston lähettinä, tavaratalon eri osastojen ja kahvion työntekijänä sekä leipomon leipäkonsulenttina, kehittyi helsinkiläinen järjestelmäkehittäjä.  Järjestelmien ja IT:n maailma vei Jaanan mukanaan heti valmistumisen jälkeen. Ennen Reflectoriin tuloa Jaana työskenteli samalla työnantajalla järjestelmien parissa liki 20 vuotta. Rooli kuitenkin vaihtui tuon 20 vuoden aikana moneen otteeseen.  Ensimmäiset kaksi vuotta Jaana toimi kehittäjänä, jonka jälkeen vuosia projektipäällikkönä vetäen erilaisia it- projekteja mm. työeläketoimialalla. Lisäksi Jaana toimi tiimipäällikkönä sekä ylläpidonvastuuhenkilönä työeläkesektorin asiakkuuksissa.  Kokemusta on myös muilta toimialoilta lähinnä testauspäällikön ja testaajan rooleista. Jaanalle on kertynyt poikkeuksellisen laaja kokemus monista eri rooleista järjestelmäkehityksen ja ylläpidon parissa.

Jaanan osaaminen kiinnosti monia työnantajia, mutta lopulta eri vertailujen ja pohdintojen lopputuloksena Reflector oli lopullinen valinta uudeksi työnantajaksi. Päätökseen vaikutti monet syyt, mutta varmasti myös se, että Jaana tunsi työhönsä tyytyväisiä reflectorilaisia jo entuudestaan. Myös Reflectorin pieni koko kiehtoi isoon organisaatioon tottunutta Jaanaa.

 Jaanan osaaminen taipuu moneen rooliin, mutta testaus kokonaisuudessaan kiehtoo tällä hetkellä eniten. Testaaminen ketterässä toimintaympäristössä on Jaanan tämänhetkinen kiinnostusalue numero yksi.  Mutta muutkin työt ovat Jaanalle tervetulleita. Jaana on avoin uudelle ja muutokselle, jatkuvalle oppimiselle.

Jaanan vahvuuksia on joustavuus ja venyminen kiireessäkin. Jaanan vahva kokonaisuuksien hallinta ja positiivinen asenne painetilanteessakin ovat vahvuuksia, joita monessa ympäristössä arvostetaan.

Jaana tuo odotettua uutta täydennystä Reflectorin porukkaan. Saamme lisäosaamista moneen eri rooliin, eritoten testauksen alueelle. Jaanan työkokemus finanssi- ja työeläkesektorilla sopii hyvin profiilimme, sillä juuri noilla alueilla ovat myös Reflectorin suurimmat asiakkuudet nyt ja tulevaisuudessa. Olemme olleet tarkkoja siitä, ketä haluamme joukkoon mukaan, sillä rekrytointi on sekä rekrytoitavalle että rekrytoijalle aina jonkinlainen riski. Jaanan kohdalla olemme vakuuttuneita oikeanlaisesta osaamisesta ja asenteesta ja olemme hyvin iloisia, että saimme Jaanan mukaan meidän tiimiin.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly